Είναι ασφαλής ο δρόμος?

Η ιστοσελίδα μας έχει σαφή προσανατολισμό αντικειμένου δημοσίευσης (για λεπτομέρειες διαβάστε την ΣΕΛΙΔΑ about us) και αποφεύγει να τοποθετείται σε ζητήματα που άπτονται της κοινωνικοπολιτικής επικαιρότητας, σεβόμενη απόλυτα την ύπαρξη των φορέων πού είναι  οι ‘καθ΄ύλην’ αρμόδιοι. Η πεποίθησή μας είναι ότι αυτό το αντιλαμβάνονται οι επισκέπτες και έτσι αντλούμε χαρά και ικανοποίηση.Όμως σε θέματα περιβάλλοντος και ασφάλειας του πολίτη, είμαστε ηθικά υποχρεωμένοι να  κάνουμε την εξαίρεση.

2014 02 09 a

Έτσι λοιπόν μετά από πολλές αναφορές και συζητήσεις συμπολιτών μας είναι αναγκαίο να εφιστήσουμε την προσοχή, πρωτίστως στους οδηγούς και μετά στους υπεύθυνους. Το πρόβλημα ακούει στο όνομα Επαρχιακή οδός πού συνδέει την Υπάτη με το Καπνοχώρι. Πολλά τα δύσκολα σημεία που μπορεί να βάλουν σε περιπέτειες τους αυτοκινητιστές. Η πρώτη φωτογραφία (100 μέτρα από το τελευταίο σπίτι της Υπάτης πρός Μονή) δείχνει ένα πολύ στενό σημείο που στερείται σιδερένιου στηθαίου (μπαριέρα) και ‘ο Θεός να βάλει το χέρι του» γιατί αν κάποιος ξακρίσει πιθανώς να βρεθεί στον Ξεριά…Υπενθυμίζεται ότι από το σημείο αυτό περνούν και λεωφορεία..

2014 02 09 b

 Με σεβασμό καί ευγένεια παροτρύνουμε την Δημόσια Υπηρεσία που έχει την ευθύνη για την ταχύτερη και βέλτιστη αποκατάσταση του σοβαρού αυτού προβλήματος..

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: